Izzadj Velem

Izzadj Velem

Hétköznapi praktikák izzadás ellen 2.

2015. április 16. - stewa

Ami még nem hiányozhat a táskámból, az a papír zsebkendő. Mindig van a kezemben egy, amit gyűrögetek, mikor rám jön az izzadás. A legkellemetlenebb ilyenkor az írás... Ilyenkor szoktam a jobb kezem alá tenni egyet és többször is megtörölgetem vele a kezeim. Aki hasonlóképpen izzad, mint én az tudja, hogy nincs is ennél borzasztóbb! A kézfogásról ne is beszéljünk... Arra a mentegetőzésen kívül nincs jobb praktikám.

12667_titkos_iras.jpg

kezfogas.jpg

Amire még nagyon próbálok figyelni, az a folyadékpótlás. A munkahelyemen szénsavmentes ásványvizet iszom, egy nap 1,5 l vizet iszom meg. Mikor hazaérek, még egy-két pohárral pótolom. Van úgy néha, hogy nagyon sűrű a napom és nincs időm inni, ezt akkor veszem észre, mikor már megfájdul a fejem. Reggelente kis mennyiségű vízzel szoktam tíz csepp orvosi zsályát inni. Hazaérve a munkából, egy meleg-hideg vizes váltózuhannyal frissítsem fel magam. Minden zuhanyzáskor használok szivacsot és hetente egyszer leradírozom a bőrömet. Alaposan megmosom a lábamat is szintén levendula szappannal. Pamut anyagú pizsamában szoktam aludni.

hoseghat_500.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://izzadjvelem.blog.hu/api/trackback/id/tr757374324

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása